Αιτημα Μονιμοποίησης Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Χειριστών ακτινολογικού που εργάζονται ως επικουρικοί στο ΕΣΥ.

Πρός τον Υπουργό Υγείας

Κύριο  Βασίλη Κικίλια

Θέμα: Μονιμοποίηση Τεχνολόγων Ακτινολόγων  και Χειριστών ακτινολογικού που εργάζονται ως επικουρικοί υπάλληλοι στο ΕΣΥ.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ Υγείας,

Στις δηλώσεις της Πολιτείας όπως εκφράστηκαν αρμοδίως από σας ως Υπουργού Υγείας, δηλώθηκε η πρόθεση  για μονιμοποίηση των εργαζομένων επικουρικών νοσηλευτών στο ΕΣΥ.

Με την επιστολή μας αυτή  θέλουμε να σας επισημάνουμε πως μεταξύ των Υγειονομικών της πρώτης γραμμής βρίσκονται  και οι τεχνολόγοι ακτινολόγοι (ΤΕ) και οι χειριστές ακτινολογικού (ΔΕ),  που ειδικά αυτό τον καιρό της Πανδημίας  προσέφεραν ουσιαστικές υπηρεσίες στην απεικόνιση (ακτινογράφηση, αξονική  τομογραφία, ακτινογράφηση στις ΜΕΘ) αλλά και στις μονάδες  ακτινοθεραπείας  για την αντιμετώπιση  και των περιστατικών  COVID 19.

Υπό αυτό το πρίσμα, σας ζητούμε να  συμπεριλάβετε προς μονιμοποίηση και τους  επικουρικά απασχολούμενους  Τεχνολόγους  Ακτινολόγους (ΤΕ)  και   Χειριστές Ακτινολογικού (ΔΕ). Έτσι θα υπάρξει ίση αντιμετώπιση όλων όσων συμβάλλουν στην αποδοτική προσφορά υπηρεσιών υγείας στον άρρωστο και την οικογένειά του.

 Το αίτημα μας αυτό προκύπτει και  συντάσσεται με την  θέση της ΠΟΕΔΗΝ, για μονιμοποίηση όλων των επικουρικά απασχολουμένων υπαλλήλων.

Ευελπιστούμε, να υιοθετήσετε  το  δίκαιο αίτημα μας, προς όφελος όλων, κυρίως όμως των άρρωστων συμπολιτών μας, που αποτελούν το πρώτιστο μέλημα όλων μας!

Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση,

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *